◄ Terug

Vacature assistent bewindvoerder

SBB Zomerland
Samen werken aan een gezonde financiële toekomst!

Vind jij het een uitdaging om onze cliënten te helpen met hun financiële problemen en samen met hen te werken naar een stabiele financiële toekomst? Kan jij snel schakelen als stressbestendige duizendpoot en toch de juiste prioriteiten stellen, maar niet het overzicht verliezen?

Word jij onze nieuwe collega

assistent bewindvoerder

voor 24 uur per week

Wie ben jij
Binnen een klein team van 10 medewerkers draagt de assistent-bewindvoerder mede zorg voor een optimaal financieel beheer van de individuele cliënt. Denk hierbij aan juridische, fiscale en administratieve werkzaamheden. De cliënt staat hierbij te allen tijde centraal. Het werken binnen een team is voor jou vanzelfsprekend. Op proactieve wijze schakel je met het netwerk van de cliënt en alle betrokken instanties. Daarbij ben je actueel op de hoogte van veranderingen binnen de wet en regelgeving en je kunt je daarin ook flexibel opstellen.

Wie zijn wij
SBB (Stichting Bewindvoering en Beheer) Zomerland ondersteunt in de vorm van beschermingsbewind en budgetbeheer kwetsbare burgers, die als gevolg van een psychische, psycho-geriatrische, verstandelijke of lichamelijke beperking (tijdelijk) niet meer in staat zijn
om hun belangen op het gebied van financiën zelf te behartigen. Door overzicht en structuur in de financiële situatie van de cliënt aan te brengen bieden wij financiële stabiliteit en inzicht voor de cliënt, zodat hij rust ervaart op gebied van zijn financiën.

Wat vragen wij
Een afgeronde MBO niveau 4 of HBO-opleiding (SJD/SMD) is vereist en ervaring is gewenst.
Cijfermatig en analytisch inzicht.
Zeer accuraat en up tempo kunnen werken.
Goede communicatieve vaardigheden.
Affiniteit met onze doelgroep.
Teamspeler die eveneens zelfstandig kan functioneren.

SBB Zomerland biedt een uitdagende functie voor 24 uur per week. Salaris: FWG40, CAO gehandicaptenzorg wordt gevolgd, indeling afhankelijk van werkervaring (inclusief een 13e maand en 8% vakantiegeld).

Meer informatie
Voor informatie over onze stichting en onze dienstverlening kun je een kijkje nemen op onze website www.sbbzomerland.nl.

Solliciteren
Heb jij interesse en voldoe jij aan het profiel en de functie-eisen? Laat ons dan weten, waarom jij deze functie binnen ons team wilt invullen. Reacties zo spoedig mogelijk, voorzien van motivatie en CV graag via email naar José Verhoef, directeur, jverhoef@sbbzomerland.nl