◄ Terug

Vacature Assistent Bewindvoerder

SBB Zomerland
Samen werken aan een gezonde financiële toekomst!

Wij zijn op zoek naar een

Assistent Bewindvoerder

voor 28-36 uur per week


Wie zijn wij

Stichting Bewindvoering en Beheer Zomerland is een maatschappelijke onderneming. Als professioneel beschermingsbewindvoerder bieden wij ondersteuning aan kwetsbare burgers die als gevolg van een psychische, psycho-geriatrische, verstandelijke of lichamelijke beperking niet in staat zijn om hun vermogensrechtelijke belangen voldoende te behartigen. We zorgen voor financiële structuur en stabiliteit waardoor onze cliënten in iedere levensfase worden ontzorgd. Het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM toetst jaarlijks of wij voldoen aan het besluit kwaliteitseisen curatoren, beschermingsbewindvoerders en mentoren. Wij zijn aangesloten bij branchevereniging HORUS.

Wie ben jij

Onder verantwoordelijkheid van een bewindvoerder verricht je voor onze cliënten alle voorkomende juridische, fiscale en administratieve werkzaamheden. Je beschikt over een flinke dosis relativeringsvermogen en je bent communicatief vaardig. Je onderhoudt je kennis van wet- en regelgeving door middel van permanente educatie. In een collegiaal team van tien (assistent-)bewindvoerders wissel je kennis uit en draag je bij aan het goed functioneren van het team. Samen met een collega draag je tevens de verantwoordelijkheid voor het digitaliseren van de post, emailverkeer en zorg je ervoor dat het dagelijkse betalingsverkeer optimaal verloopt.

Opleiding

Je hebt het diploma van een passende mbo-4/hbo-opleiding (bijvoorbeeld Sociaal Juridische Dienstverlening, zie voor meer informatie de opleidingseisen van het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM, op de website van de Rechtspraak). Relevante werkervaring is uiteraard een pré. We zoeken iemand voor minimaal 28 uur per week. Je beschikt over cijfermatig en analytisch inzicht en je hebt affiniteit met onze doelgroep.

Wat bieden wij

SBB Zomerland biedt een uitdagende functie voor 28-36 uur per week. Salaris: CAO Gehandicaptenzorg FWG40, indeling afhankelijk van werkervaring (inclusief een 13e maand en 8% vakantiegeld). SBB Zomerland kent een thuiswerkregeling.

Solliciteren

Ben jij degene die we zoeken en heb je interesse in deze functie? Reactie termijn is verlopen.